søndag den 17. august 2014

Skovbærparfait




Billedet er en skovbærparfait på browniebund med nøddeknas,
 friske bær og varm chokoladesovs.


Parfait
300 g pose med frosne skovbær
1 ½ dl sukker
1 spsk. citronsaft
4 pasteuriserede æggeblommer
1 ½ dl sukker
korn af 1 fed stang vanilje
½ liter piskefløde

 Sådan gør du:
1. Kog hindbær, sukker og citronsaft op, til sukkeret er smeltet, ca. 4-5 minutter. Sæt bærrene koldt indtil brug.
2. Pisk æggeblommerne med sukker og vaniljekorn, til det er lyst og luftigt.
3. Pisk fløden til skum.
4. Vend æggemasse og flødeskum forsigtigt sammen.
5. Vend hindbærmarmeladen i og fyld massen over den KOLDE kage.
6. Sæt i fryseren mindst 24 timer



Man kan vælge at fryse den i en stor form eller fryse den i muffen forme (silikone eller stål) og anrette dem på dessert tallerkner.
Du kan også vælges at lægge massen på en kagebund, Eks. Brownie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar