Elsker du pandekager, men syntes du trænger til et sundt indslag?
Så lav disse !
Mine unger elsker dem
Opskrift til 1-2 personer
Original opskrift fra Birgitte Nymann
2 æg
1tsk. FiberHUSK
2 dk rismels/soyamælk/sødmælk/mandelmælk
3 spsk. Fuldkornsrismel
1 spsk, risprotein el. Valleproteinpulver ( kan udelades)
Vand, hvis du syntes dejen skal være tyndere
Rapsolie el. smør til at stege i. Evt. En slip let pande
Pisk det hele med håndmixer et par minutter.
Tips.. Tilsæt evt. Lidt vaniljepulver/ noget kokosolie/ blåbær, osv.
søndag den 20. juli 2014
lørdag den 19. juli 2014
Nålepude
Jeg er med i en facebook gruppe der handler om syning
Der var en der lagde et mønster op på en nålepude/sakse/tråd/osv. Holder.
Den måler 22 cm høj og 15 cm bred og så en strop i toppen. Så 4 trekanter der måler 22 cm til top og 15 cm i bunden.
Min udgave er ikke helt så fin som den originale, men super ide ! :)
Go' fornøjelse
Der var en der lagde et mønster op på en nålepude/sakse/tråd/osv. Holder.
Den måler 22 cm høj og 15 cm bred og så en strop i toppen. Så 4 trekanter der måler 22 cm til top og 15 cm i bunden.
Min udgave er ikke helt så fin som den originale, men super ide ! :)
Go' fornøjelse
torsdag den 17. juli 2014
Jordbærgrød
Sidste weekend tvang jeg familien på en tur til Hedehusene hvor vi skulle ud og plukke jordbær.
Det blev til 4 kilo jordbær, lidt kartofler og saft.
Formålet med turen JORDBÆRGRØD !!
4-5 personer
Det skal du bruge:
0,8 kg jordbær
1 stang vanilje
1 dl vand
175 g sukker
2 spsk. kartoffelmel (bedøm selv for fast du ønsker grøden)Sådan gør du:
1. Skær vaniljestangen igennem og skrab marven ud.
Det skal du bruge:
0,8 kg jordbær
1 stang vanilje
1 dl vand
175 g sukker
2 spsk. kartoffelmel (bedøm selv for fast du ønsker grøden)Sådan gør du:
1. Skær vaniljestangen igennem og skrab marven ud.
2. Skyl og nip jordbærrene.
3. Kom dem i en gryde sammen med vand, vaniljekorn og -skaller og bring det i kog. Lad det koge i 3-4 min.
4. Tilsæt sukkeret og bring grøden i kog igen.
5. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og hæld det i jordbærgrøden i en tynd stråle. Rør i grøden imens og tag den fra varmen. Rør i den et minuts tid og hæld den i en skål. Drys sukker over den så der ikke kommer skind på.
Servér grøden kold eller lun med fløde eller mælk.
5. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og hæld det i jordbærgrøden i en tynd stråle. Rør i grøden imens og tag den fra varmen. Rør i den et minuts tid og hæld den i en skål. Drys sukker over den så der ikke kommer skind på.
Servér grøden kold eller lun med fløde eller mælk.
Abonner på:
Opslag (Atom)