I november 2016 flyttede vi i helt nyt hus hvor vi også skulle anlægge haven.
I dag har jeg modtaget mine vintergækker løg 😍 Glæder mig som et lille barn til at se dem komme op til foråret
I november 2016 flyttede vi i helt nyt hus hvor vi også skulle anlægge haven.
I dag har jeg modtaget mine vintergækker løg 😍 Glæder mig som et lille barn til at se dem komme op til foråret
Efter en gå tur i haven så besluttede jeg mig for at høste af min store rabarber og endelig få lavet en tærte 😊
Den skal selvfølgelig være glutenfri, så min søn også kan spise den.
Jeg fandt en opskrift hvor jeg blot skiftede melet til glutenfrit.
Rabarbertærte til 6 personer:
100 g sukker
2 æg
100 g smeltet smør
100 g glutenfri lys melblanding (eks. Rød Finax)
50 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
kornene fra ½ vaniljestang
100 g marcipan i små terninger (husk glutenfri)
300 g rabarber i små skiver
4-5 spsk. rørsukker
Sådan laver du rabarbertærte:
Pisk æg og sukker godt.
Rør smørret i lidt ad gangen.
Bland hvedemel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen, og vend det i dejen. Vend til sidst marcipanstykkerne og 1/3 af rabarberstykkerne i dejen.
Fordel dejen til din rabarbertærte i den smurte form.
Læg resten af rabarberstykkerne oven på dejen, tryk dem lidt ned, og drys den ubagte rabarbertærte med rørsukker.
Bag din rabarbertærte midt i en 170° varm ovn i 30-35 minutter.
TIP: Brug helst nogle gode rabarber - det kan virkelig noget at sige i din rabarbertærte!
Opskrift fundet på http://www.femina.dk/mad/desserter/rabarbertaerte-med-marcipan